Jag vet, jag vet, jag vet...
Det ser ut som något någon redan har ätit en gång, men Jädrar i min lilla låda vad den här renskavsgrytan blev god! Stora lökbitar, knaperstekt bacon, strimlad fläskfile och vitlökscantadou... Till det potatis för de icke GI-ande och inte potatis till mig... *hepp*
3 kommentarer:
Oj det såg smarrigt ut! Fast jag har aldrig ätit renskav faktiskt....=)
Men Johanna då!! Då tycker jag verkligen att det är dags! Du som verkar vara värsta kingen i köket ju!
Renskav mår bäst med salt, svartpeppar mycket lök och grädde... En skvätt kalvfond och kanske en ½ dl creme fraiche mest för texturen på såsen...
Kom på en sak - creme fraiche med kantarell och konjak måste vara gudomligt gott till detta!
Nåväl får testa det nästa gång!
Jisses va gott de låter, men hum.... nollåttan/smålandskan undrar nu....
renskav?... finns de att köpa alltså?
hahaha...
konjak-kantarell...den är underbar!
Skicka en kommentar