söndag 10 maj 2009

Jag vet, jag vet, jag vet...


Det ser ut som något någon redan har ätit en gång, men Jädrar i min lilla låda vad den här renskavsgrytan blev god! Stora lökbitar, knaperstekt bacon, strimlad fläskfile och vitlökscantadou... Till det potatis för de icke GI-ande och inte potatis till mig... *hepp*

3 kommentarer:

~Johanna~ sa...

Oj det såg smarrigt ut! Fast jag har aldrig ätit renskav faktiskt....=)

ZuprMom sa...

Men Johanna då!! Då tycker jag verkligen att det är dags! Du som verkar vara värsta kingen i köket ju!
Renskav mår bäst med salt, svartpeppar mycket lök och grädde... En skvätt kalvfond och kanske en ½ dl creme fraiche mest för texturen på såsen...
Kom på en sak - creme fraiche med kantarell och konjak måste vara gudomligt gott till detta!

Nåväl får testa det nästa gång!

~Johanna~ sa...

Jisses va gott de låter, men hum.... nollåttan/smålandskan undrar nu....

renskav?... finns de att köpa alltså?

hahaha...

konjak-kantarell...den är underbar!