söndag 7 mars 2010

Funderar...


...bebis och familj tar mycket tid. Har både facebook och bilddagbok att hålla kontakt med nära och kära genom. Bloggen ligger i farozonen för att läggas i graven. ...om jag inte bestämmer ni för att den inte ska handla om bebis förstås...men då var det ju det här med tid. Ett tag till får den vila innan jag bestämmer mig! *hepp*

3 kommentarer:

Lovisa & Nanna / NaglarOfc sa...

Hej!

Vi har startat en hemsida/e-handel som heter www.naglarofc.se där vi säljer allt du kan tänkas behöva för att styla dina egna naglar. Vi säljer allt från nagellack till nagelpynt för låga priser. Så glöm nu inte att gå in där och beställa!


Många kramar

Lovisa & Nanna / NaglarOfc

\majja sa...

Hej, hittade hit via -Johanna-s blogg.
Ett litet tips är att Inte lägga ned bloggen! Efter att vår son blivit större och det var dags för mig att gå tillbaka till jobbet, då var även behovet av att skriva av mig tillbaka. Perfekt med blogg då!

Så låt den vila och återkom när livet blivit lite lugnare. :)

Mel sa...

Ja du kan ju för bövelen inte lägga ner!!! Elian är ju centrum i ditt liv just nu så såklart det handlar mest om honom. Men ibland är det ganska skönt att få spy ur sig annat! Häng kvar babe, du hittar gnistan igen såsmåningom!